AANBOD EN TARIEVEN

Individueel Wandelcoachtraject

Ben je er aan toe om geen speelbal te zijn van de situatie waarin je zit en wil je graag zelf de regie over je leven hebben, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dat is precies wat mij ook heeft geholpen in lastige situaties. Als wandelcoach leer ik je om met mildheid en positiviteit naar jezelf te kijken. Door wat afstand te nemen kun je vaak beter zien wat je nodig hebt om je kracht te vinden. Samen gaan we op pad om die te ontdekken en stapjes te zetten in het inzetten van die kracht. Al wandelend in de natuur, ontspan je, ervaar je signalen van je lijf, ontwart de chaos aan gedachten in je brein en is er tijd een ruimte voor rust en inzicht. Een individueel wandelcoachtraject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur per keer. Tussendoor krijg huiswerk en oefeningen mee en is het altijd mogelijk om vragen te stellen.

Time-out in de Eifel

Wanneer gebeurt het je dat je echt de tijd hebt voor jezelf, een lege agenda, en dat een heel weekend om te kunnen doen waar je zin hebt? Mijn vrouw Loes, zij is coach met hond als co-coach, en ik hebben een prachtig aanbod voor je! Dit is een mooie kans om tot jezelf te komen, met alle dagen een begeleide wandeling door Heleen, om te komen tot ontspanning en onthaasting. Zo kun je met milde blik en positieve energie je levenspad vervolgen. Wij bieden een compleet verzorgd lang weekend met 3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 3 x lunch en 3 x diner, alle dagen een begeleide wandelcoachwandeling. We verblijven in de B&B Den Lange Heiman, waar je alleen of met z'n tweetjes een kamer met sanitaire voorzieningen kunt boeken. Niets moet, heel veel activiteiten zijn mogelijk. Bovendien leent National Park Vulkaneifel zich prima voor ontdekken van mooie plekjes en natuurschoon. Ook binnen de accommodatie bieden we je activiteiten aan. Doe hoe het voelt! Je ervaringen opschrijven, tekenen, kleuren met wasco, een spelletje doen, in de IR sauna, een boek lezen, 's avonds bij een kampvuur zitten, marshmallows roosteren, in de schemering wild spotten, of je eigen plan trekken. Ook bieden we je de mogelijkheid om een coachsessie met hond te doen, deze heeft een meerprijs van 25 euro. Dit weekend biedt jou de ultieme gelegenheid om je te laten ervaren wie je bent, wanneer je alleen aan je eigen wensen hoeft te voldoen en al je rollen kunt afpellen. Je bent meer dan welkom!

Boek een sessie

Ontspanningswandeling

Ontdekken wat de natuur je brengt aan fysieke en psychische ervaringen. Je gaat na afloop naar huis met milde blik op jezelf en anderen, positieve energie en ontspanning. Het moment waarop goede ideeen zich ontvouwen. Echt een ervaring die je voldoening geeft en een positieve bijdrage levert aan je gezondheid. We wandelen altijd in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. De wandeling is inclusief thee of koffie met iets lekkers erbij. We zijn ongeveer anderhalf uur onderweg

Boek een sessie