top of page

Over mij

Al vanaf de middelbare school, heb ik een oneindige interesse in menselijk gedrag. Tot op vandaag de dag, gebruik ik deze interesse in mijn baan als wijkverpleegkundige.

Ik heb zo’n 10 jaar geleden ontdekt dat hoe ik liep, afhankelijk was van hoe ik mij voelde en dat goede ideeën altijd leken te ontstaan als ik me in de natuur begaf. De positieve effecten van wat de natuur mijn innerlijke natuur brengt, heb ik dus als een poos geleden ontdekt.

Toen ik met een vriendin in de natuur was, ontstond dan ook het idee om wandelcoach te kunnen worden. Zo leerde ik mijn eigen ervaring in te zetten bij vrouwen die op zoek zijn om iets te willen veranderen in hun persoonlijke ontwikkeling: coachen met de natuur als spiegel voor de innerlijke natuur van jou en wat in jou speelt.

Mijn enthousiasme en drang mezelf te blijven ontwikkelen, heeft ervoor gezorgd dat ik in 2018 een post-HBO opleiding ben gaan volgens tot wandelcoach. Groene Stappen bestaat dan ook al sinds 2018

Het bleef onrustig in mijn wezen. In 2021 kwam de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach op mijn pad. (afgerond in oktober 2023). Door corona kwam mijn verlangen om me fit te voelen en goed voor mezelf te zorgen naar boven.  Dit resulteerde in volgend avontuur waar ik me vol in heb gestort, met ontzettend veel plezier. Het heeft ervoor gezorgd dat ik voel en innerlijk weet dat ik stevig sta, als coach en als persoon. Een prachtig uitgangspunt om jou te begeleiden op hun pad van persoonlijke ontwikkeling en leefstijl.

Holding Leaf

Missie

Mijn missie is om jou te begeleiden in een traject waarin je jouw bewustwording en inzichten vergroot, om zo andere keuzes te kunnen maken dan je tot nu toe gedaan hebt. Hierdoor kom je meer in balans, voel jij je energieker, ontspannen en milder naar jezelf. Met plezier en vertrouwen je toekomst tegemoet gaan. Samen op pad, letterlijk en figuurlijk groene stappen zetten. Dat is wat ik je gun!

Witte loopbrug

Visie

Mijn visie is dat een Quick fix niet werkt om je gedrag blijvend te veranderen. Ik bekijk graag samen met jou waar je blij van wordt, energie van krijgt, wat je wilt en kunt veranderen op dit moment of in de nabije toekomst (niet alles tegelijk). We kijken naar wat je denkt, hoe je je voelt, welke overtuigingen je over jezelf hebt en hoe die in de weg staan of juist kunnen helpen. Dat is voor mij holistisch. Alle radertjes hebben hun aandeel om tot een geoliede machine te komen, in de vorm van jouw natuur.

Ik ontmoet je graag!

Witte loopbrug
bottom of page