top of page

Leefstijladvies

Heb je behoefte aan inzicht over jouw leefstijl, zonder dat je hierop gecoacht wordt? Ook dat is een optie. Ik stuur jou huiswerk in de vorm van vragenlijstjes en dagboekjes die je gedurende een week kunt invullen, zodat ik voldoende gegevens heb om jouw leefstijl te analyseren en op basis daarvan een advies te geven.

Wat zit er in een leefstijladvies?

Een leefstijladvies bestaat uit het maken van een vitaliteitscheck.

Aan de hand van de uitkomst, ontvang je een aantal testjes, zodat ik alle leefstijlfactoren goed in kaart kan brengen.

Die factoren zijn: beweging, voeding, ontspanning, ademhaling en slaap.

Met de verzameling aan informatie, geef ik je tips om mee aan de slag te gaan. Bovendien laat  het je zien wat er al goed gaat.

Ik begeleid jouw hier verder niet in. Het gepersonaliseerde advies is speciaal voor mensen die het aan kennis ontbreekt en vertrouwen hebben in hun eigen vaardigheden om een positieve draai aan de informatie te geven.

Wat levert het je op?

Een gepersonaliseerd leefstijladvies maakt dat je inzicht krijgt in waar jouw verbeterpunten zitten op het gebied van leefstijl. 

Het advies geeft praktische tips in hoe je die punten kunt verbeteren.

Verbetering van jouw leefstijl maakt dat je meer energie krijgt, je gezonder bent en letterlijk en figuurlijk meer bewegingsvrijheid ontwikkelt. Het geeft bovendien zelfvertrouwen en plezier als jij lekker in je vel zit.

Wanneer je ook behoefte hebt aan ondersteuning in het daadwerkelijk veranderen van je leefstijl, kortom: het lukt je niet alleen en je weet wellicht niet waar te beginnen of hoe je het moet aanpakken, dan heb je meer baat bij een 1 op 1 traject met coaching.

bottom of page