top of page

Wat levert het weekend jou op?

 

Ten eerste wordt dit weekend een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving!

Door letterlijk in beweging te komen tijdens wandelingen, ontstaat ook binnen in jou beweging. De uitdagende natuur, maakt dat inzichten die je opdoet, stevig bekrachtigd worden. 

Je gaat na dit weekend naar huis met een rugzak vol energie, voldoening, inzichten en bewustwording van jezelf. Het weekend biedt jou mildheid naar jezelf en jouw omgeving, zelfvertrouwen en plezier. Ingredienten die je goed kunt gebruiken in de keuzes die je gaat maken op jouw toekomstige pad.

Het kan ook zijn dat je geen specifieke vraag hebt die je in dit weekend wilt meenemen. Dat is helemaal geen punt. Je gaat vanzelf ervaren wat er in het moment ontstaat! Daar waar je je volledig op jezelf kunt en mag richten.

Het weekend in het kort

Dag 1: Landen. Thuis loslaten, ruimte maken voor jezelf en kennis maken met elkaar en de omgeving

Dag 2: Kennismaking met de Liefdevol Leven Cirkel als jouw kompas voor het weekend. Waarin wil je gaan groeien? 

Dag 3: Onderzoeken van randvoorwaarden om te kunnen groeien en creëren. Ontwikkelen van een milde blik naar jezelf en jouw omgeving

Dag 4: Welke  veranderstapjes wil en kun jij de komende tijd gaan zetten, een begin voor een vervolg.

Het onvermijdelijke afscheid....(hoeft niet definitief te zijn)

Liefdevol Jezelf Weekend

Klinkt dat niet heerlijk? Een lang weekend uit je dagelijkse sleur, geen afleiding door moetjes. Je mag helemaal jezelf zijn. En weet je nog niet hoe jij er uitziet, als je alle rollen van je afpelt, bv die van moeder, partner, vriend(in), werknemer, mantelzorger en.... Dan ben je op de juiste plek, want er is volop gelegenheid om dat te gaan ontdekken in een prachtige UNESCO omgeving, waar de natuur je spiegeltjes en uitdagingen, vertrouwen en compassie biedt. Ik heb mijn tas al klaarstaan. Ga je mee? We kunnen in een kleine groep gaan, maar ook 1 op 1 is een optie. Laten we kennismaken en daarna onze agenda's erbij pakken om data te prikken. 

bottom of page